کالج اورست : اولین و مجهزترین آموزشگاه تخصصی کامپیوتر ، شبکه و برنامه نویسی در کرج با بیش از 16000 فارغ التحصیل (تاسیس 1388 )
یونیتی (به انگلیسی: Unity) یک موتور بازی سازی است که توسط فناوریهای یونیتی ( Unity Technologies ) ساخته شده است و در ساخت بازی برای کامپیوترهای شخصی، کنسول های بازی، دستگاه های همراه و وب سایت ها استفاده می شود. برای اولین بار در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل در سال ۲۰۰۵ برای سیستم عامل OS X معرفی شد و از آن زمان تا به امروز بر روی بیست و یک سکوی دیگر توسعه یافته است. یونیتی یکی از محبوب ترین نرم افزار های ساخت بازی های دوبعدی و سه بعدی در جهان است که قابلیت خروجی برای کنسول ، کامپیوتر و موبایل را دارد. همچنین با توجه به پیشرفت مارکت های داخلی و خارجی فروش بازی ، پتانسیل تولید برای سازندگان به شدت افزایش یافته است.بخش گرافیک برای سازندگان گیم همیشه از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و در این نرم افزار نیز شاهد پیشرفت های چشمگیری در این بخش هستیم. همچنین دربرنامه یونیتی از زبان برنامه نویسی Boo ، Java و #C پشتیبانی می شود.
تاریخچه کوتاه درباره Unity
این موتور دارای یک رابط بصری قدرتمند برای ساخت بازی ، توسعه پلتفرم و یک کامیونیتی فعال است. یونیتی یک موتور بازی سازی چند سکویی(Cross Platform) است که عمدتا برای توسعه بازی های ویدئویی و شبیه سازهایی برای رایانه ، کنسول ها ، دستگاه های تلفن همراه و غیره استفاده می شود.
یونیتی توسط تیم Unity Technologies توسعه یافته است ، اولین بار در ژوئن 2005 در کنفرانس توسعه دهندگان اپل به عنوان موتور بازی سازی منحصر به فرد Mac OS X معرفی و منتشر شد. از آن پس این موتور به تدریج توسعه داده شد تا از انواع سیستم عامل های رومیزی ، تلفن همراه ، کنسول و واقعیت مجازی پشتیبانی کند.
موتور بازی سازی Unity چیست؟
یونیتی یک موتور بازی 3D/2D و یک IDE قدرتمند برای توسعه دهندگان است. یونیتی به عنوان موتور بازی می تواند بسیاری از مهمترین ویژگی های داخلی را که باعث کارکرد بازی می شود را ارائه دهد. این بدان معناست که مواردی مانند فیزیک ، رندر سه بعدی و تشخیص برخورد در این موتور وجود دارد. از دیدگاه توسعه دهندگان ، به این معناست که نیازی به اختراع مجدد چرخ نیست.
آنچه یونیتی را حتی قوی تر می کند این است که شامل “Asset Store” می باشد که فروشگاهی است که توسعه دهندگان می توانند آثار خود را در آنجا بارگذاری کرده و در اختیار جامعه هدف خود قرار دهند. شما حتی می توانید با مراجعه به این فروشگاه ، یک سری از اشیا و آبجکت های بازی را دانلود کرده و به صورت آماده در پروژه خود قرار دهید.
شما با استفاده از یونیتی ، تجربه طراحی منحصربه فرد و سرگرم کننده را خواهید داشت. یونیتی برای کسانی که به بازی سازی علاقه دارند و می خواهند شروع کنند ، بسیار مناسب است.
پلتفرم های خروجی
همانطور که گفتیم یونیتی یک موتور بازی ساز چند پلتفرمه یا چندسکویی است ، یعنی میتواند برای بسیاری از پلتفرمهای موجود بازی را ایجاد کند که این پلتفرم ها عبارتند از:
اندروید
ios
مک
وی
وب
ایکسباکس 360
ایکس باکس وان
پلیاستیشن 3
پلی استیشن 4
یونیتی از چه زبان برنامه نویسی استفاده می کند؟
یکی از مزایای یونیتی این است که بدون انجام بسیاری از کد ها می توان کارهای فوق العاده را در آن انجام داد. با این حال ، درک نحوه برنامه نویسی ، ویژگی های بیشتری را برای چیزی که میخواهید ایجاد کنید ، اضافه می کند و یونیتی به شما این انعطاف پذیری را می دهد تا تقریباً همه چیز را تغییر دهید.
این موتور بازی سازی از زبان های برنامه نویسی جاوا اسکریپت و سی شارپ پشتیبانی می کند و همین عامل باعث شده است که افراد حرفه ای که در زمینه برنامه نویسی مهارت بیشتری دارند ، معمولا موتور بازی سازی یونیتی را به عنوان موتور مورد نظر برای طراحی بازی انتخاب کنند.
خوشبختانه سی شارپ یکی از زبانهای برنامه نویسی مبتدی است. و ارزش یادگیری را دارد ، زیرا در صنعت برنامه نویسی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین اشتراکات زیادی با سایر زبانهای محبوب مانند C و جاوا دارد. به عبارت دیگر ، یادگیری یونیتی با سی شارپ ، مقدمه ای عالی برای شروع برنامه نویسی است.
بدون پیشنیاز
1-نصب یونیتی
2-آشنایی با محیط کار یونیتی
3- آموزش مقدمات برنامه نویسی
4-آموزش ایمپورت کردن مدل ها و استفاده از Asset Store
5- انیمیشن
6-بکارگیری انیمیشن ها
7-ساختن یک دنیای سه بعدی
8-اضافه کردن آب و هوا
9-ساختن پروژه دمو mini car
10-خروجی گرفتن از بازی برای اندروید و ای او اس