کالج اورست : اولین و مجهزترین آموزشگاه تخصصی کامپیوتر ، شبکه و برنامه نویسی در کرج با بیش از 13000 فارغ التحصیل (تاسیس 1388 )

آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

کلاس برنامه نویسی پایتون Python در کالج اورست

شرکت Python

  • 1397/9/1
  • آموزش دوره های برنامه نویسی در کرج
  • 10276 بازدید

معرفی آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

کلاس برنامه نویسی پایتون Python در کالج اورست

به بیان فنی، «پایتون» (Python) یک زبان برنامه‌نویسی «شی‌گرا» (Object-Oriented) و «سطح بالا» (High-Level) با «معناشناسی» (Semantic) پویای یکپارچه شده برای وب و ساخت و توسعه «نرم‌افزارهای کاربردی» (Application software) است. این زبان برنامه‌نویسی در زمینه «توسعه سریع نرم‌افزارهای کاربردی» (Rapid Application Development) دارای جذابیت بالایی محسوب می‌شود زیرا دارای «انواع پویا» (Dynamic Types) و «انقیاددهنده پویا» (Dynamic Binding) است.

پایتون، زبان برنامه‌نویسی نسبتا ساده‌ای محسوب می‌شود که یادگیری آن به دلیل دارا بودن «نحو» یکتایی که بر قابلیت خوانایی تمرکز و تاکید دارد آسان است. خواندن و ترجمه کدهای نوشته شده به زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به دیگر زبان‌ها برای «توسعه‌دهندگان» (Developers) ساده‌تر محسوب می‌شود. این موضوع به نوبه خود هزینه‌های نگهداری و توسعه برنامه‌های نوشته شده به این زبان را کاهش می‌دهد زیرا امکان همکاری تیم‌ها بدون مواجهه با موانع زبانی و وجود تجربیات کاری متفاوت در میان اعضای تیم را به دست می‌دهد.

علاوه بر این، زبان برنامه نویسی پایتون از «ماژول‌ها» (modules) و «بسته‌ها» (packages) استفاده می‌کند، بدین معنا که برنامه‌های این زبان قابل طراحی به سبک «ماژولار» (modular) هستند و کدهای نوشته شده در یک پروژه در پروژه‌های گوناگون دیگر نیز قابل استفاده مجدد محسوب می‌شوند. هنگامی که کاربری ماژول یا بسته مورد نیاز خود را توسعه داد، خودش یا دیگر علاقمندان (در صورتی که کد در اختیار عموم قرار بگیرد) می‌توانند آن را برای استفاده در دیگر پروژه‌ها گسترش دهند. «ایمپورت» (Import) و «اکسپورت» (Export) کردن این ماژول‌ها نیز کار آسانی است.

ویژگی‌های پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون را اغلب می‌توان با زبان «پِرل» (Perl)، «روبی» (Ruby)، «پی‌اچ‌پی» (PHP) و «جاوا» (Java) مقایسه کرد. این موضوع به دلیل قدرت فوق‌العاده پایتون به عنوان یک زبان «شی‌گرا» است. زبان برنامه نویسی پایتون همچنین دارای ویژگی‌های شایان توجهی دیگری است که آن را به زبانی جذاب برای توسعه‌دهندگان مبدل می‌کند. برخی از این ویژگی‌ها در ادامه بیان شده‌اند.

    زبان برنامه نویسی پایتون از «نحو» (syntax) ظریفی استفاده می‌کند که موجب می‌شود خوانایی برنامه‌های نوشته شده به این زبان بالا باشد. این امر به آن دلیل به وقوع می‌پیوندد که زبان برنامه نویسی پایتون به جای نزدیک بودن به زبانی که کامپیوترها برای خواندن و تفسیر کد استفاده می‌کنند، یک زبان سطح بالا محسوب می‌شود که به زبان انسان نزدیک است (به گونه‌ای که انسان‌ها کلمات را در زبان انگلیسی می‌نویسند نزدیک است). برای مثال، دستور «print» آنچه را به آن داده شود – در زمان اجرا – نمایش می‌دهد.


    پایتون زبانی ساده و استفاده از آن آسان است، بدین معنا که بالا آوردن برنامه‌ها و اجرای آن‌ها راحت خواهد بود. به همین دلیل است که پایتون زبانی ایده‌آل برای ساخت پیش‌نمونه (پروتوتایپ | prototype) و دیگر وظایف برنامه‌نویسی اد-هاک (اد-هوک | Ad-Hoc) محسوب می‌شود. این ویژگی برای تعمیر و نگهداری نرم‌افزار نیز بسیار مفید است.


    زبان برنامه نویسی پایتون با «کتابخانه‌های استاندارد پایتون»، پشتیبانی قابل توجهی را برای انواع وظایف برنامه‌نویسی مانند «همگام‌سازی» (syncing) با مرورگرهای وب، جست‌و‌جو از طریق متن و ویرایش فایل‌ها ارائه می‌کند. در اکثر زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر، نیاز به ساخت این محتوا از پایه است.


    این زبان دارای یک حالت تعاملی است که تست کردن نرم‌افزار برای تکه‌های کوتاه کد را آسان می‌سازد. حتی یک محیط توسعه یکپارچه نیز برای زبان پایتون و همراه با آن ارائه می‌شود (این ویرایشگر کد به زبان پایتون نوشته شده و همراه با بسته پایتون در سیستم‌عامل ویندوز و مک نصب می‌شود). محیط توسعه، راه‌اندازی را بسیار آسان‌تر و سریع‌تر می‌سازد.


    زبان برنامه نویسی پایتون را می‌توان با افزودن ماژول‌های جدید توسعه داد، حتی اگر این ماژول‌ها در زبان های C یا C++ کامپایل شده باشند. بهتر آنکه این ماژول‌ها را می‌توان پس از ساخت به عنوان «میان‌بُرها» (shortcuts) در پروژه‌های آتی مورد استفاده قرار دارد.


    پایتون در یک برنامه کاربردی قابل «توکار» (Embedding) شدن است. این امر یک رابط قابل برنامه‌نویسی برای کاربران آن نرم‌افزار کاربردی فراهم می‌کند. این ویژگی در شرایطی که کاربر برنامه‌ای برای آموزش کدنویسی می‌سازد و یا در پروژه‌هایی که نیاز به کار با پایتون در ترمینال است بسیار مفید محسوب می‌شود.


    زبان برنامه نویسی پایتون با گستره وسیعی از کامپیوترها و سیستم‌های عامل مانند گنو/لینوکس، ویندوز، MacOS، بسیاری از برندهای یونیکس، OS/2 و بسیاری از دیگر گزینه‌ها سازگار است. علاوه بر این، پایتون از رابط مشابهی در کلیه این پلتفرم‌ها استفاده می‌کند و این یعنی جا‌به‌جایی بین آن‌ها برای کاربر آسان خواهد بود.


    پایتون واقعا رایگان است زیرا دانلود یا استفاده از آن هیچ هزینه‌ای ندارد و هیچ هزینه پروانه‌ای (licensing fees) برای آن وجود ندارد.

همچنین، این زبان به طور آزادانه‌ای قابل ویرایش و بازتوزیع است، زیرا علارغم آنکه «حق نشر» (کپی رایت | Copyright) دارد، همراه با پروانه‌های متن‌باز ارائه می‌شود.

بازار کار آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

-

پیشنیاز آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

آشنایی با مفاهیم برنامه نویسی

سرفصل های آموزش دوره برنامه نویسی پایتون Python در کرج

معرفی پایتون

تاریخچه

انواع زبان های برنامه نویسی

انواع نرم افزار های قابل توسعه

آموزش مفسر ها و کامپایلر ها

مباحث پایه ای

راهنمای نصب برروی ویندوز

راهنمای نصب برروی مک

راهنمای نصب برروی لینوکس

آموزش برنامه نویسی در پایتون

متغیرها و شناسه ها

اصو ل نامگذاری شناسه ها

آموزش اصول قالب بندی و نمایش متن

نوشتن اولین برنامه درپایتون

آموزش نحوه اجرای برنامه ها

آموزش Comment ها

آموزش مفاهیم حافظه

تصمیم گیری و عملگر های رابطه ای

عملگر های تخصیص دهنده

اولویت ها و عملگر های ریاضی

عملگر های رابطه ای

عملگر های منطقی

ساختار های شرطی

عبارت شرطی if else

عبارت های شرطی if elif else

ساختارهای تکرار

عبارت تکرار ‏while

عبارت تکرار ‏for

حلقه های تو در تو

دستورات Continue و Break

کار با رشته ها و کاراکترها

متدهای کار با کاراکترها و رشته ها

اتصال و استخراج رشته ها

مقایسه رشته ها

ساختمان داده ها در پایتون

انواع ساختمان داده

لیست (List)

تاپل(Tuple)

دیکشنری (Dictionary)

مجموعه ها (Set)

درخت و گراف

صف ها

الگوریتم ها در پایتون

روش های مرتب سازی

روش های جستجو

توابع

نحوه ی تعریف توابع

پارامتر های توابع

فراخوانی تابع

تعریف متغیر Global و Local

توابع بازگشتی

دستور return

توابع ریاضی

استفاده از توابع کتابخانه ای موجود

کار با تاریخ و زمان و توابع مرتبط

ماژول ها

دستور from … import

ساخت ماژول

استفاده از ماژول های موجود

ماژول math

ماژول random

اجرای ماژول ها به عنوان اسکریپت

مدیریت خطاها (Exception)

انواع Exception

بررسی Exception

آموزش Multi-catch

کار با فایل ها

خواندن فایل ها

نوشتن در فایل ها

ورودی / خروجی فایل

روش های دسترسی به فایل

موقعیت فایل ها

برنامه نویسی شی گرا (Object Oriented Programming)

تعریف برنامه نویسی شی گرا OOP

مفاهیم شی گرایی

تعریف کلاس (Class)

تعریف Property و Field

آموزش اعلان کلاس و نمونه سازی یک شی از کلاس

آموزش مفاهیم کنترل دسترسی (Public،Protected،Private،Internal)

Abstraction

Encapsulation

Inheritance

کار با پایگاه داده ها

مفاهیم اصلی بانک اطلاعاتی

کار با پایگاه داده SQLite

Insert

Delete

Update

select

آگهی های استخدام مشابه
4.1 stars – 144 reviews